HEMMABIO

Vill du ta din hemmabio till nästa nivå och undrar hur du skall göra det? Fixa ljudet!

Ljudet står för 75% av upplevelsen och när bioljudet omsluter dig så sugs du omedvetet in i filmens handling.

Hur fixar du ljudet? Det kan jag hjälpa dig med!

Hur bra kan det bli? Kom och lyssna hemma hos Robin i hans hemmabio i centrala Malmö.

Jag kommer att förklara hur akustiken fixades till i hans vardagsrum och varför jag installerade en Trinnov Altitude 16 – marknadens bästa ljudkalibreringssystem. Du kommer att få uppleva ett mastigt och inspirerande bioljud och ges möjlighet att ställa frågor om hur ditt egna bioljud kan förbättras.

Jag kommer även att prata om vikten av att välja rätt mediaspelare och så kommer vi att titta på ett gäng häftiga filmklipp ihop. Låter det spännande?

För bästa bioupplevelse är varje demonstration begränsad till max tre besökare. För att boka demonstration, klicka på någon av tiderna nedan och skriv in dina kontaktuppgifter. Tar du med en kompis, så var god och gör ytterligare en bokning och fyll i kompisens kontaktinformation. 

Välkommen! 

There are no upcoming events

HIFI

Hur gör du för att högtalarna skall försvinna framför dig och skapa en “vägg av ljud”? Du fixar till din rumsakustik och kalibrerar dina högtalare!

Hur bra fungerar sådan där kallad “rumskalibrering” och är det verkligen något att använda i en HiFi-anläggning? Kom och lyssna hemma hos Robin i centrala Malmö så får du möjlighet att lyssna med och utan Trinnov-kalibrering.

Jag kommer att demonstrera vad en Trinnov Amethyst preamp kan åstadkomma med ljudupplevelsen – dels i ett stereosystem och dels tillsammans med två subbasar.

Jag kommer att förklara hur rummet akustikbehandlats och du kommer att ges möjlighet att ställa frågor gällande akustikbehandling och få svar på hur akustiken i ditt lyssningsrum kan förbättras.

Framförallt kommer vi att lyssna på bra musik!

För bästa musikupplevelse är varje demonstration begränsad till max tre besökare. För att boka demonstration, klicka på någon av tiderna nedan och skriv in dina kontaktuppgifter. Tar du med en kompis, så var god och gör ytterligare en bokning och fyll i kompisens kontaktinformation. 

There are no upcoming events

 

 

 

Frederick Norén

Utbildad ljudingenjör

25 års erfarenhet