Kontaktinformation

Kontakta mig via telefon, sociala medier eller genom att klicka på chat-knappen längst ned till höger.

 

Adress:
Ninja Produktion AB
Vresalmsgatan 34
218 36 Bunkeflostrand

 

Mobil: +46-702 099 (två) (två) (två)

Öppetider: Mån-fre 10:00-17:00

“I love the way you convey your feelings and information! Very entertaining and refreshing take on audio-related content. I hope to see more from you in the future 😃”

Från kommentarsfältet på min YouTube-sida – [Immersive Sound Tech]

Josh

“För mig handlar det om en helhetskänsla där både stor bild och ett omfamnade ljud är centralt”

Jag kan varmt rekommendera att lägga pengar på professionell kalibrering eftersom det ger ett enormt lyft för systemet. Trots höga förväntningar på slutresultatet överträffades de rejält.

Aukustiklösningen består av 12 takdiffusorer från Vicoustic och 34 väggdiffusorer, samt specialbyggda basfällor. Bassfällorna blev en del av baffelväggen och bakväggen. Det blev en mycket effektiv lösning som gjorde att vi fick till ett tight basljud i ett annars svårjobbat källarrum helt i betong. All elektronik är placerad i ett rum utanför bion.

I baffelväggen och bakväggen byggde man in specialkonstruerade basfällor som Ninja Sound tagit fram.

Läs hela reportaget om Christophers fantastiska hemmabio i Hemmabiotidningen.

Christopher

Hemmabiofantast

“Trinnovkalibreringen gjorde klar förbättring”

Frederick hjälpte mig med att kalibrera mina studiomonitorer med en Trinnov ST2 PRO och resultatet blev mycket bra. Tack vare Trinnov-kalibreringen behöver jag inte lägga lika mycket tid på varje musikmix och mixar låter bättre än innan.  Tid är pengar och jag är mycket nöjd med investeringen. 😊

Johan Bejerholm

Senior musikproducent och mixtekniker

“Tack för senast!”

Fantastisk anläggning och vilken möjlighet att få snacka hemmabio med några som är lika nördiga som en själv 😄 rekommenderar alla att ta chansen om det blir fler tillfällen. 👍🏻🤓

Carl Laurin

Hemmabiofantast

“Jag upplever stor skillnad på ljudet – till det bättre!”

Ljudet upplever jag stor skillnad på och till det positiva, både den tyngre basen och ett bättre surround, jag vet inte om det är inbillning men tycker mig höra mer från både tak & sidor : ) Mycket bra.

Patrik Andersson

Hemmabiofantast

Tack för hjälpen! Jag lyssnade på dvd musik igår och ville bara höja och höja – ett gott tecken! Hittills mycket nöjd! Hoppas på ett gott samarbete i framtiden.

Mats Holm

HiFi- och hemmabiofantast

“Tack igen, du är ju kung!!”

Vi har kollat The Batman och Dune i Dolby Atmos. Jag tycker det har blivit fantastiskt bra! Otroligt vilken skillnad det gjort egentligen…

Mikael Melefors

Hemmabiofantast

“Freddans besök i vårt lilla biosystem på vinden är tveklöst den största ”uppgradering” som åtminstone jag hört! Kan varmt rekommenderas!!!”

Johan Fors

HiFi- och hemmabiofantast

“Värt varje krona”

Pers källare gjordes om till ett välfungerande HiFi-lyssningsrum med hjälp av specialdesignade basfällor samt absorbenter och diffusorer.

Per Kårehed

Fotograf och musikälskare

“Jag lärde mig massor igår och blev riktigt nöjd med ljudet, både för film och musik, så tack så mycket för hjälpen!”

Marcus Gustavsson

Hemmabiofantast

“Anlitade Freddan på Ninja Sound i Malmö. Kan säga att det var lätt den mest prisvärda investeringen jag gjort i min anläggning so far.”

Första timmen ägnades åt att placera högtalarna på bästa sätt i förhållande till ljudvågorna. Resultatet blev enastående. Sedan mättes han upp rummet akustiskt. Då jag även kör bio kalibrerades biodelen av anläggning och justerades in i minsta detalj. Sedan fick jag en komplett plan med förslag på absorbenter men även instruktioner på hur de skulle byggas ifall jag valde att bygga dem själv samt ritning på utplacering. Redan nu innan jag fått upp någon akustikbehandling är ljudet flera gånger bättre än innan. Och än bättre kommer det bli! Rekommenderas!

JP Borglin

Musikälskare och hemmabiofantast

“Tack för ditt besök, ditt engagemang och ditt trevliga sätt. Det var givande för mig på många sätt.”

Stefan

Trinnov-veteran