Kontaktinformation

Kontakta mig via telefon, sociala medier eller genom att klicka på chat-knappen längst ned till höger.

 

Adress:
Ninja Produktion AB
Vresalmsgatan 34
218 36 Bunkeflostrand

 

Mobil: +46-702 099 (två) (två) (två)

Öppetider: Mån-fre 10:00-17:00

Tack för hjälpen! Jag lyssnade på dvd musik igår och ville bara höja och höja – ett gott tecken! Hittills mycket nöjd! Hoppas på ett gott samarbete i framtiden.

Mats Holm

HiFi- och hemmabiofantast

“Tack igen, du är ju kung!!”

Vi har kollat The Batman och Dune i Dolby Atmos. Jag tycker det har blivit fantastiskt bra! Otroligt vilken skillnad det gjort egentligen…

Mikael Melefors

Hemmabiofantast

“Freddans besök i vårt lilla biosystem på vinden är tveklöst den största ”uppgradering” som åtminstone jag hört! Kan varmt rekommenderas!!!”

Johan Fors

HiFi- och hemmabiofantast

“Värt varje krona”

Per Kårehed

Fotograf och musikälskare

“Jag lärde mig massor igår och blev riktigt nöjd med ljudet, både för film och musik, så tack så mycket för hjälpen!”

Marcus Gustavsson

Hemmabiofantast

“Anlitade Freddan på Ninja Sound i Malmö. Kan säga att det var lätt den mest prisvärda investeringen jag gjort i min anläggning so far.”

Första timmen ägnades åt att placera högtalarna på bästa sätt i förhållande till ljudvågorna. Resultatet blev enastående. Sedan mättes han upp rummet akustiskt. Då jag även kör bio kalibrerades biodelen av anläggning och justerades in i minsta detalj. Sedan fick jag en komplett plan med förslag på absorbenter men även instruktioner på hur de skulle byggas ifall jag valde att bygga dem själv samt ritning på utplacering. Redan nu innan jag fått upp någon akustikbehandling är ljudet flera gånger bättre än innan. Och än bättre kommer det bli! Rekommenderas!

JP Borglin

Musikälskare och hemmabiofantast

“Tack för ditt besök, ditt engagemang och ditt trevliga sätt. Det var givande för mig på många sätt.”

Stefan

Trinnov-veteran

“Total waist att köra dyr hi fi i obehandlat rum….”

Du har så mycket stående vågor och tidiga reflektioner i rummet! Konsultera Frederick Norén

Henrik Henriksson

Musiktekniker Sveriges Radio

”Tack för hjälpen med kontrollrummet. Det blev jättebra!”

Lars Franzino

A-ljud på Warner Bros

“Så underbart att kunna ha tillgång till sådan service.”

Ett av mina absolut bästa ljudbeslut jag har tagit är att gå in i Trinnov-världen och i synnerhet via Freddan då jag alltid har uppbackning vid sådana här förändringar/uppgraderingar.

Han har fått ordning på rumsakustiken och hjälpt mig att skapa en fantastisk HiFi-lyssning. Lägg därtill en hemmabio med Atmos-högtalare – i samma rum. Fantastiskt bra jobbat, Freddan!

Robin Reuterberg

HiFi- och hemmabiofantast

“Har du funderingar kring akustiklösningar i ett kontrollrum så tveka inte att kontakta Frederick Norén. Jag blev supernöjd med resultatet och det var inga lätta omständigheter.”

När jag skulle förverkliga drömmen och bygga ett kontrollrum i källaren fick jag problem med basen som var ojämn och saknade definition. När de försök till akustikdämpning som jag själv gjort inte fungerade, så kontaktade jag Frederick på Ninja Sound. Han kom och mätte upp rumsakustiken och identifierade vilka problem jag hade med rummet. Sedan fick jag en akustiklösning anpassad för mitt rum som bland annat innehöll en specialdesignad basfälla samt akustikbehandling som gjorde att ”källarljudet” försvann helt och hållet.

Sedan dess har jag kunnat sitta och arbeta med musikproduktion och mixning på ett sätt som jag tidigare bara kunnat göra i professionella musikstudios.

Fredrik

Musikproducent

“Jag har aldrig upplevt inspelad musik på detta sätt innan.”

Daniel Abrahamsson

Ljudtekniker Malmö Opera